28 жовтня 2022 року українці нарешті побачили прем'єру 12 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольським у головній ролі.

2 грудня на телеекранах вийде шостий випуск... поки одна з учасниць вирішила зупинитися з подробицями про епізод. Це стосується Катерини Лозовицької, однієї із фавориток цього сезону.

Катерина Лозовицька, фото: Instagram
Катерина Лозовицька, фото: Instagram

"Знову групове побачення. Після моменту на ринку я в приємному очікуванні нашого спілкування з Алексом, адже в мені спалахнули симпатія і тяжіння. Все ніби трохи рухається вперед. Ми з Сашком завершуємо приготування страв. тут Алекс кличе мене поспілкуватися тет-а-тет, чекаючи, що я його дивуватиму за стіною іншої дівчини... Що?І це після того, як я бігала для нього крос, за своєю ініціативою пішла на побачення і привела його до себе додому, а ще шила іграшку та готувала", - пише Катерина Лозовицька.

Дівчина з претензією звернулася до "Холостяка"... вона поцікавилася, що їй далі робити - станцювати танець живота, прочитати вірш напам'ять, простояти годину в планці або відразу накинутися на Топольського, зізнавшись у почуттях.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Катерина Лозовицька, фото: Instagram
Катерина Лозовицька, фото: Instagram

Їй здалася дивним постановка питання... адже Алекс прямим текстом запропонував їй "здивувати" його... адже це лише початок їхнього знайомства. При цьому Катерина заявляє, що з боку "Холостяка" нічого не було зроблено, щоб їхні стосунки хоч якось почали розвиватись. А його аргументи – це марення.

"Так, дійсно, це проект "Холостяк", де чоловік один, а дівчат багато. Але чесно, я не прийшла боротися за когось. Я прийшла будувати стосунки", - пише вона.

Катерина Лозовицька, скріншот: Instagram
Катерина Лозовицька, скріншот: Instagram

Катерина Лозовицька, скріншот: Instagram
Катерина Лозовицька, скріншот: Instagram

Нагадаємо, "Холостяк" Алекс Топольський захотів спокусити українок своїми глибокими знаннями: "Вибрав свій шлях"

Як повідомляв "Знай.uа", "Милася в каструлі...": соковита танцівниця Аделіна Делі з "Холостяк 12" похвалилася чистими формами

Знай.ua писав, Алекс Топольський влаштує полуничку на "Холостяку", поки Саша Мудра спостерігатиме: "Взяти ініціативу в свої руки"