Відома співачка, народна артистка України та кандидат філологічних наук Марія Бурмака вразила шанувальників "військових" фотосетів. Кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марія Бурмака регулярно радує шанувальників новими публікаціями, де показує різні моменти з життя. Так, цього разу співачка похвалилася результатом невеликої фотосесії.

Марія Бурмака. Фото: скрін youtube
Марія Бурмака. Фото: скрін youtube

Марія Бурмака позує у різних вбраннях, демонструючи безліч яскравих образів, в одному з них навіть повернулася на 70 років у минуле.

""Фотосесія жінки під час війни" Так мені захотілось назвати цей альбом. Бо в цих фото так багато всього. Ось локони. Яскрава помада. Шкіряний піджак і біла майка «Solo mia”. Дуже затишне худі, що в ньому відразу стало тепло. І капюшон. Теплий піджак ніби з чужого плеча.. І блакитно білий ніжний образ як з 50-тих років минулого сторіччя", - підписала кадри співачка.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Шанувальники не стали приховувати захоплення.

"Чудово виглядайте!", "Дуже красиво. Красива жінка Марія, ніжно і скромно", "Шикарно", "Красива", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Марія Бурмака вирішила підкорити легендарного Стінга, переспівавши його хіт солов'їною: "Раптом відгукнеться".

Також наш портал інформував, Марія Бурмака зізналася, як мало не з пелюшок боролася за Україну: "Все життя в революції".

Крім того, ми писали, Камалія показала чоловіка, котрий зіграв важливу роль у її житті і це не Захур: "Не гідний".