Відома вже кілька років у соціальних мережах і на телебаченні українська блогерка, зірковий агент та молода дружина популярного виконавця Віктора Павліка Катя Репяхова, яка змогла народити від нього первістка Михайла, є дуже активною юзеркою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій акаунт. За дівчиною тут стежить близько 160 тисяч підписників.

На цей раз Катя вирішила поділитися архівними кадрами зі своїм чоловіком, коли було весело, тепло та світло. Шанувальники матимуть змогу побачити кадри, які Катя робила під час зйомок програми "Ліга сміху", коли Володимир Зеленський ще був ведучим гумористичного шоу.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Каті Репяхової у мережі Instagram.

Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram
Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram

"Де ми?", - коротко запитала своїх шанувальників Катя Репяхова.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Тут можна зрозуміти, що це справді архівні історії, адже провідним шоу на кадрах ще є президент України Володимир Зеленський і на такі шоу, м'яко кажучи, у нього немає часу.

Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram
Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram

Ми можемо побачити на історії Віктора Павліка та Катю Репяхову. Сам артист мило позував у кадрі та повторював за своєю молодою дружиною – слав повітряні поцілунки. Також на легендарному співаку, який ось-ось мав вийти на сцену, була елегантна вишиванка.

"Саме тому мій чоловік співав там учора народні пісні, готувався", - писала в історії Катя.

Нагадаємо, Катя Репяхова показала, як Віктор Павлік вперше за 7 років взяв до рук "паличку-виручалочку": "Побачила, як він...".

Раніше повідомлялося, Катя Репяхова показала, як із Віктором Павліком та сином пережила два дні без усього.

Також, Катя Бужинська показала, що завжди з собою носить заради свободи: "Веде в майбутнє".