Відома українська блогерка та зірковий агент, молода дружина легендарного співака Віктора Павліка Катя Репяхова, яка змогла народити від нього первістка Михайла, є дуже активною юзеркою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій акаунт. За дівчиною тут стежить близько 160 тисяч підписників.

Цього разу Катя вирішила показати всім, як вона справляється з домашніми справами та ще й з маленькою дитиною на руках.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Каті Репяхової у мережі Instagram.

Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram
Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram

"Приїхали за продуктами", - підписала нову історію Катя.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Можна також почути, що Катя не просто так зібралася за продуктами: "Позаймалися і приїхали за продуктами. А то вдома зовсім нічого немає. Так, синочку? Ходімо швидше".

Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram
Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram

У попередніх історіях можна побачити, що Катя займалася різними цікавими та загальноосвітніми завданнями зі своїм синочком. А ось уже після насиченого дня вони вирушили до магазину за продуктами. Видно, що вони зупинилися на парковці, а Катя взяла малюка на руки і попрямувала до гіпермаркету.

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що кілька днів тому Катя та її син Михайло повернулися додому після тривалого відпочинку в Ізраїлі, де дружина Віктора Павлика показувала своїм шанувальникам багато цікавих кадрів.

Нагадаємо, Катя Репяхова не стала заперечувати, що їй соромно цілувати 56-річного Віктора Павлика: "Заради мільйонів".

Раніше повідомлялося, дружина Віктора Павлика Катя Репяхова залишилася одна з дитиною: "Я на фервексі...".

Також, Катя Репяхова втомилася терпіти і показала, що робить Віктор Павлик сидячи на підлозі: дитина все бачила.