Відомий співак, композитор та володар легендарних вусиків Павло Зібров часто ділиться з шанувальниками якими-небудь фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Зовсім недавно чоловік розповідав про бекстейдж з останньої зйомки, з Анною Трінчер у кадрі. А зараз він подякував мешканцям та гостям Львова за емоції, теплоту та той драйв, який вони подарували Зіброву під час концерту.

Павло Зібров. Фото: скрін youtube
Павло Зібров. Фото: скрін youtube

"Наш благодійний концерт вдався на 100%. У повному блекауті на генераторах ми гріли один одного теплом наших сердець та музикою душі. Частина коштів з концерту йдуть на підтримку наших славних Збройних Сил України та людей, які постраждали від війни", - пише артист у публікації.

А також виділив одну жінку, якій особисто подякував за тепло та комфорт. До тексту він прикріпив багато фото та відео з заходу, показавши, як українцям вдалося повеселитися під пісні Павла Зіброва. При цьому видно, що місця під сценою було достатньо. Наші люди досі не можуть нормально розслабитись від початку повномасштабного вторгнення Росії.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Павло Зібров у кліпі Анни Трінчер, скріншот: YouTube
Павло Зібров у кліпі Анни Трінчер, скріншот: YouTube

"З нетерпінням чекаю в Чернівцях", "Чекаємо на вас у Білій Церкві", "Було неймовірно!", "Ваше виконання приголомшливо", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Аліна Гросу не змогла зустрітися з Поплавським, згадавши про кохання: "Дуже шкода"

Як повідомляв "Знай.uа", Павло Зібров став свідком народження нової родини на своєму концерті: "Казкові моменти"

Знай.ua писав, Павло Зібров розсмішив українців "блекаут" версією свого знаменитого хіта: "Як ніколи актуальні"