Канадський актор Персі Хайнс Вайт (Ксав'єр) приєднався до таких, як Дженні Ортега та Кетрін Зета-Джонс у довгоочікуваному серіалі Netflix "Венздей".

Спін-офф Тіма Бертона "Сімейка Аддамс" нарешті з'явився, оскільки Венздей Аддамс вирушає до школи-інтернату Nevermore Academy, де закохалися її батьки Мортіша та Гомес, але дівчинка ось-ось виявить таємничі речі, що ховаються за лаштунками.

Луїс Гусман грає відданого батька Венздей Гомес, який найбільше у світі хоче, щоб його дочка закохалася в Академію Невермор, але знає, що Венздей не полегшить йому завдання. Тим часом Ісаак Ордоньєс грає молодшого брата Венздей Пагслі, а незабутнього дядька Фестера грає Фред Армісен.

Серіал "Венздей", скріншот: YouTube
Серіал "Венздей", скріншот: YouTube

У серіалі також можна побачити акторку "Гри престолів" Гвендолін Крісті та зірку "О.Г. Венздей Аддамс" Крістіну Річчі.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Хто такий Персі Хайнс Вайт?

Цей загадковий красень запам'ятався багатьом і всі чекали поцілунку Венздей та Ксав'єра. Що ж відомо про виконавця ролі Ксав'єра?

Персі - 21-річний актор, який, окрім свого дебюту на Netflix в "Венздей", зіграв Енді Стракера в серіалі "Люди Ікс: Обдаровані".

Енді Стракер, "Люди Ікс"
Енді Стракер, "Люди Ікс"

Розпочавши свою акторську кар'єру у віці семи років, Персі знявся в таких серіалах, як "Сутінкова зона" та "Між", а також у таких фільмах, як "Ніч у музеї: Таємниця гробниці" та "На краю зими".

Крім того, що він сам актор, Персі є сином двох відомих батьків, оскільки його батько, Джоел Томас Хайнс, письменник, актор та режисер, а його мама, Шеррі Вайт, акторка та продюсерка.

У "Венздей" Персі грає студента Ксав'єра Торпа, який має надприродні здібності.

Персі Хайнс Вайт (Ксав'єр), кадр з серіалу "Венздей"
Персі Хайнс Вайт (Ксав'єр), кадр з серіалу "Венздей"

Познайомившись з Венздей, коли вона приєднується до Академії Nevermore, стає ясно, що між ними щось витає у повітрі, оскільки Ксав'єру подобається нова дівчина.

Але коли виникають підозри щодо того, чи є він хайтом (монстром), Венздей має вирішити, чи можна йому довіряти чи ні.

Персі розповів про свого персонажа, сказавши: "Ксав'єр - син відомого екстрасенсу у світі Уенсдей, і тому він походить з цієї дуже багатої родини. І він начебто обдарований художник. А сам він екстрасенс і вміє оживляти свої картини."

Нагадаємо, хто буде лиходієм у другому сезоні? Новинка Netflix "Венздей" змусить думати, як Шерлок.