Катерина Осадча розповіла про свої відчуття на одному з фіналів "Танцях зі зірками".

Про це вона повідомила на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі.

Катерина Осадча є популярною українською журналісткою та телеведучою, яка відома завдяки передачі "Світське життя" на каналі "1+1". На її соціальній мережі в Інстаграм телеведуча ділиться різноманітними подробицями особистого життя та кар'єри. Фоловери лайкають і коментують кожен її пост.

Як відомо, рік тому, 28 листопада відбувся фінал проекту "Танці зі зірочками". У тому сезоні у фіналі виявилося три пари, оскільки тренери вирішили нікого не виганяти минулого тижня і пропустити одразу три пари у фінал. За результатами голосування журі, таблицю очолила пара Артура Логая та Ганни Кареліної, а на третьому місці опинилися Ольга Харлан та Дмитро Дікусар.

Артур Логай та Анна Кареліна, фото "Танців з зірками"
Артур Логай та Анна Кареліна, фото "Танців з зірками"

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Катерина Осадча була ведучою балкона на шоу. Після фіналу вона опублікувала спільну фотографію зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим звідти.

"Яскравий і дуже емоційний фінал Танців із зірками. Радість, сльози, емоції. Переможця обрано, вітаємо @logai.arthur та @karelina.ann__ під вашими ногами паркет горів! Ви дивилися фінал, за кого вболівали? ", - повідомила вона.

Фоловери активно почали коментувати цю посаду.

"Це було яскраво, Катерино. Неперевершені образи"; "Яка ви красуня! Найкраща у шоу-бізнесі і з манер, і з краси", - повідомляють вони.

Нагадаємо, що Катя Осадча нагадала, яку важливу роль жінки відіграють у війні з росією: "У горі немає поділів на ґендер".

Раніше ми повідомляли, що Юрій Горбунов завалив компліментами героїню з "Азовсталі": до такої Осадчої "страшно" ревнуватиме.