Ані Лорак дала інтерв'ю МузТБ. Про це вона повідомила на своїй офіційній сторінці інстаграм. Відповідна посада з'явилася на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська виконавиця зараз живе в Росії з дочкою. Проте вона періодично радує своїх шанувальників різними композиціями, кліпами та концертами. Жінка має велику фан-базу з різних країн світу. Шанувальники намагаються активно лайкати та коментувати кожен її пост.

29 листопада Ані Лорак опублікувала фотографію у компанії Іди Галич. Українська співачка розповіла, що отримала насолоду від інтерв'ю.

"Зовсім нещодавно відбулася цікава розмова з напрочуд красивою всередині та зовні дівчиною galichida💥 Отримала неймовірне задоволення від спілкування❣️ Зовсім скоро в ефірі @muztv, стежте за оновленнями", - написала Ані Лорак.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фолоєври почали активно коментувати пост популярної української співачки.

Нагадаємо, що побіліла Ані Лорак засунула себе в жалобу і вилізли ребра: "Я залишусь з тобою".

Раніше ми повідомляли, що Ані Лорак зраділа, що повернулася додому з Росії, але українці не в захваті: "Як жити, коли сусіди мр*зі".