Відомий гуморист, член команди VIP Тернопіль і зірка Ліги сміху Тарас Стадницький розсмішив тим, як українці реагують на збиті російські ракети. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Тарас Стадницький усі місяці війни не лише підтримує гумористичний фронт та піднімає українцям настрій, а й активно займається волонтерською діяльністю, допомагаючи ЗСУ. На цей раз він поділився кумедною історією зі своєю мамою, яка показує силу всього українського народу.

Тарас Стадницький. Фото: скрін youtube
Тарас Стадницький. Фото: скрін youtube

Так, Тарас Стадницький згадав, як колись не дуже далеко від будинку його мами збили російську ракету, і вона зателефонувавши йому здивувала пропозицією. Гуморист заявив, що мама запропонувала пошукати ракету, тому що в господарстві може і знадобиться.

"Мама безглуздого не порадить", - зазначив артист.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Шанувальники посміялися і наголосили, що така реакція українців лише підтверджує, що росія не з тими зв'язалася.

"Ну ваша мама то 🔥. І вони хочуть нас налякати, а цей народ житиме вічно", "Я так думав про іранські дрони також мотор забрати і якогось мотоблока забацати", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, "Я з багатої родини...": Тетяна Песик вперше розповіла правду про своє походження, засунувши обличчя у салат.

Також наш портал інформував, що Тарас Стадницький з "VIP Тернопіль" показав дочку, але засумнівався в тому, що вона його: "Я сподіваюся".

Крім того, ми писали, Юрій Ткач із "Квартал 95" відзначив День народження з тортом без свічок та салютом без звуку, українці надривають животи: "Актуально".