Відомий український музикант, автор легендарних пісень, багатодітний батько та чоловік молодої блогерки Катерини Репяхової Віктор Павлік показав, як відвідав Укроборонпром, щоб відправити "привіт" ворогу.

Віктор Павлік розмістив на своїй сторінці в Instagram відео, на якому знімається біля 152-мм снаряда, який полетить до окупантів, та допоможе українським захисникам очистити Україну від нечисті.

Віктор Павлік. Фото: скрін youtube
Віктор Павлік. Фото: скрін youtube

Долучився до флешмобу "Укроборонпрому" з нагоди налагодження серійного виробництва артилерійських боєприпасів калібру 152 мм. Передав свій привіт окупантам. Ні обіцянок, ні пробачень! Слава Україні! - написав Павлік.

Віктор Павлік. Фото: instagram.com/viktorpavlik/
Віктор Павлік. Фото: instagram.com/viktorpavlik/

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Співак заявив, що гордий Україною, гордий тим, що ми налагодили виробництво снарядів, та гордий захисниками, які боронять українську землю.

Павлік написав на снаряді рядок зі своєї відомої пісні, яка промовисто говорить без зайвих пояснень: "ні обіцянок, ні пробачень".

Він назвав снаряд "фугасом" та запевнив, що Україн з Богом , тому вона розквітне і буде найкрасивішою країною в світі.

Віктор Павлік, коментарі. Фото: instagram.com/viktorpavlik/
Віктор Павлік, коментарі. Фото: instagram.com/viktorpavlik/

Нагадаємо, ми писали, що Віктор Павлік заспівав про кохання з іншою після того, як присвятив пісню дружині Репяхової: "Мрія кожного"

Як повідомляв "Знай.ua" малолітнього сина Віктора Павліка одягає теща, Катя Репяхова все показала: "Бабуся подарувала..."

Також "Знай.ua" інформував, Катя Репяхова показала, як Віктор Павлік вперше за 7 років узяв до рук "чарівну паличку": "Побачила, як він..."