Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська розповіла про несподіваний побічний ефект від горохового супу, яким вирішила зігрітися холодного зимового вечора. Забавною правдою зірка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська завжди досить відверто спілкується з шанувальниками та періодично ділиться не лише фото чи відео, а й якимись особистими речами.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Цього разу Оля Цибульська вирішила трохи підняти настрій українцям та розповіла, що приготувала собі гороховий суп, бо хотіла чогось гарячого. Як тільки вона сіла за стіл, згадала слова гумориста Вови Шумко, який розповів про несподіваний побічний ефект цієї страви. Втім, це анітрохи не злякало зірку.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Захотілося гаряченького в таку погоду і я приготувала гороховий суп. Села їсти і згадала слова Вови Шумко, який два дні тому казав, що від цього супу дуже болить шия, тому що потрібно постійно обертатися чи немає нікого позаду. Але нічого, нічого", – сказала співачка на відео.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, син Олі Цибульської попросив у святого Миколая новенький iPhone, але маму було шоковано: "Він не працював жодного разу з 24 лютого".

Також наш портал інформував, що Оля Цибульська в негліжі зібралася здійснити свою мрію, але можливості вже не ті: "Подарував би Кримські гори".

Крім того, ми писали, Оля Цибульська розповіла, як шукає пригоди на свою п'яту точку, і попросила допомоги: "Боже, підштовхни".