Відомий радіоведучий "Люкс ФМ" Слава Дьомін вразивши українців несподіваним перетворенням, показавши себе з пишною шевелюрою. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Слава Дьомін активно веде свою сторінку і регулярно ділиться з шанувальниками кадрами з робочих буднів чи особистого життя. На цей раз ведучий зміг по-справжньому здивувати українців несподіваним перетворенням.

Слава Дьомін. Фото: instagram.com/slavademin_official/
Слава Дьомін. Фото: instagram.com/slavademin_official/

Так, на відео Слава Дьомін постав із пишною шевелюрою та вразив тим, як міг би виглядати, якби носив подібну зачіску у реальному житті. У підписі до публікації він зазначив, що одягнути перуку наважився через численні питання про те, як він виглядав із волоссям.

"Хто там питав, як я виглядаю з волоссям?", - підписав ролик ведучий.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Шанувальники не стали приховувати захоплення і пожартували, що Слава Дьомін у такому амплуа міг би скласти конкуренцію Олегу Виннику.

"Винник нервово курить десь осторонь", "Ну все, вовчиці Винника всі Ваші", "Олег Винник на мінімалках", "Це ржачно", "Красавчик", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Алекс Топольський у минулому допомагав Дьоміну з дівчатами, а зараз сам шукає кохання на "Холостяку": "Відчуваєте іронію?"

Також наш портал інформував, Сергій Бабкін виконав мрію шанувальників та довів до сьомого неба новим релізом: "Мурахи по тілу".

Крім того, ми писали, ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька переконалася, скільки горя людям принесла росія, але віру не зламала: "Вистоїмо".