Володимир Дантес анонсував свій сольний концерт. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Колишній чоловік відомої української співачки та екссолістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає кумедні пости на своїй сторінці у соцмережах. На ньому у нього набагато менше передплатників, ніж у дружини, проте пости Дантеса активно коментуються та лайкаються.

Вова Дантес, скріншот з відео
Вова Дантес, скріншот з відео

30 листопада 2021 року Володимир Дантес опублікував фотографію із гітарою. Він зазначив, що розпочався його перший сольний концерт у Києві. Артист зазначив, що йому не надто віриться і він відчуває хвилювання.

[quote author=""]Ось уже мій перший сольник, а я пишу цей пост і не вірю 😱. Скільки сумнівів, питань, «ні» і «не вийде» мені довелося переступити, щоби це сталося!», - повідомив він.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фоловери активно відгукнулися на повідомлення співака. Більшість їх підтримала Володимира Дантеса в цьому

"Все буде добре..Ви великий талант...радуйте наші серця і душі..."; "Удачі! Настрою! Натхнення!"; "супер, все дуже круто, удачі, успіху, шикарного настрою"; " Удачі!! Сподіваюся це стане початком до туру містами! " , - відзначають они.

Нагадаємо, що Дантес не соромиться за інтим при дітях Кацуріної і давно обірвав усі зв'язки з Дорофєєвою: "Коли сплять у кімнаті...".

Раніше ми повідомляли, що Володимир Дантес робить це раз на рік , після розлучення з Дорофєєвою мрія не здійсниться: "Проти всього, що модно".