Відома українська співачка MamaRika, яка минулого року стала мамою, зізналася, що після народження сина її здоров'я та загальний стан значно погіршився.

Про це MamaRika розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.
MamaRika поділилася кумедним фото з ванної, де вона позує з чоловіком Сергієм Середою із зубними щітками, тримаючи на руках маленького сина. До того ж зірка зізналася, що у більшості жінок після пологів погіршується стан шкіри, волосся та зубів, і вона не стала винятком. Особливо це відчувається і період грудного вигодовування.

MamaRika. Фото: скрін youtube
MamaRika. Фото: скрін youtubee

"Я посипалася". З огляду на те, що Давид і так висмоктує з Мами весь кальцій, а тепер мене ще й посадили на дієту (виключення всіх алергенів), то якість зубів зараз така, з'явилася чутливість, погіршилася мікрофлора. Я почала шукати вихід із ситуації, і алліїіллуууйййяяя, - зазначила MamaRika.

Фото зі сторінки MamaRika
Фото зі сторінки MamaRika

Зірка зазначила, що знайшла спеціальні пастилки, які допомагають зменшувати кількість шкідливих мікробів у роті, і тоді вони не передаються малюкові через слину під час поцілунків. Це також може бути профілактикою стоматиту та карієсу.

Фото зі сторінки MamaRika
Фото зі сторінки MamaRika

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Сергій до речі теж тягає мої пастилки, перед тим як лізе цілуватися в Радики, беріть на замітку, щоб зуби виблискували і всі були на чилі і розслабоні", - підсумувала вона.

Нагадаємо, що MamaRika нагадала про силу материнського кохання і відчула біль тих, хто чекає на синів з війни.

Раніше ми повідомляли, що MamaRika поскаржилася, що Сергій Середа кинув її з дитиною напризволяще.