Популярна українська співачка Катя Бужинська, яка нещодавно показувала всім своїм шанувальникам відпадне рожеве вбрання з хутром, продовжує активно взаємодіяти зі своїми фанатами та друзями. Зірка повернулася до соціальних мереж, після тривалої паузи і схоже зрозуміла, що саме подобається її шанувальникам.

Виконавиця дуже активна не лише на сцені, а й у соціальних мережах, чарівна блондинка частенько радує людей свіжими кадрами з життя, лише в Instagram у Катерини Бужинської понад 120 тисяч унікальних підписників.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Каті Бужинській у мережі Instagram.

Stories Каті Бужинської, скріншот: Instagram
Stories Каті Бужинської, скріншот: Instagram

Цього разу Катя Бужинська вже відійшла від чудової зустрічі з Віктором Павликом та Катею Репяховою. Зірка вирішила показати своє тигрове вбрання з довгого плюшевого пальта, яке універсально доповнює така сама панамка. Ось дана панамка може шанувальникам нагадати ту саму рожеву панамку, яка набула популярності після перемоги українського KalushOrcestra на Євробаченні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також цікаво, що Катя Бужинська позувала просто на вулиці, а на тлі засніженого зеленого дерева, яке нагадує тую. Позицію Катя прийняла дуже ненав'язливу і скромну, просто взялася за панамку. Але ми знаємо, що віддані фанати дуже люблять свіжі кадри від зірок і іноді навіть копіюють будь-який рух улюблених артистів.

Нагадаємо, Катя Репяхова знайшла тепленьке місце у Віктора Павлика, один сміх: "Чоловік готувався...".

Раніше повідомлялося, "Маленькі радості...": Катя Бужинська з коханим хлопчиком підсіла на солодке.

Також, Аліна Гросу не змогла зустрітися з Поплавським, згадавши про кохання: "Дуже шкода".