Популярна українська телеведуча, блогер та благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить 2 мільйони людей.

Раміна Есхакзай запросила на інтерв'ю свою колегу, ведучу Машу Єфросинину. Зазвичай вона розпитує інших про все, але цього разу вирішила помінятись місцями зі своїми гостями.

Маша Єфросиніна та Раміна, скріншот з відео
Маша Єфросиніна та Раміна, скріншот з відео

Єфросиніна розхвалила Раміну за те, що вона бореться і йде своїм шляхом, водночас розвивається. Їх об'єднує дещо спільне - з початку війни на провідних звалився неймовірний хейт за російську мову та минуле, пов'язане з російською аудиторією. Це стало однією з головних тем на інтерв'ю.

"Що ж вона за зал**а, зрадниця. Їдь у росію, Маша. Я плачу, замикаюся. У мене почався харчовий розлад", - згадала ведуча, як її поливали брудом і що вона відчувала.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Есхакзай, у свою чергу, зізналася, що видаляє негативні коментарі. Засудження українців загострилося на початку війни, коли їй почали нагадувати успішну роботу в росії.

"Вона продовжує сильно й чесно переживати через несправедливість та образи. Так само як і я. Але я старша, і з несправедливістю в мене вже свої стосунки:))Про це й говорили", - додала Маша.

Раніше ми писали про те, що Маша Єфросиніна розматерилася, порівнявши себе з "чл*ном" і згадавши голу Полякову: "Пішов нах*й"

Як повідомляв Знай.ua, Маша Єфросиніна пояснила, що може врятувати жінку від домашнього насильства: "Бажання уникнути аб'юзера"

Також портал Знай.ua писав, що Маша Єфросиніна забирає українців на "світлу" сторону: "Тебе не видно..."