Популярна українська співачка, радіоведуча, кума артиста Дзідзьо та головна "кицька" країни Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська знову змусила українців голосно сміятися через своє нове гумористичне відео. На цей раз вона заговорила про те, як жінки в зрілому віці сприймають прелюдії перед інтимом.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Артистка жартівливо заявила, що після 30 років жінкам не потрібні попередні ласки, краще одразу переходити до найцікавішої справи. А ось молоденькі, навпаки, не проти "розігрітися" перед близькістю.

"Це до 30 жінок люблять довгу прелюдію, а після 30 або добре відразу, або злазь", - сказала Оля Цибульська на відеоролику.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як відомо, співачка ніколи не соромилася жартувати на подібні, досить відверті теми, і за це її дуже цінують та люблять численні шанувальники. На це відео вони теж відреагували із бурхливим захопленням.

Також вона поцікавилася, кому і скільки років, а фанати охоче відповіли, заваливши коментарі.

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська пробудила в українках стародавні сили, вистачить на всіх: "Нащадки Роксолани..."

Як повідомляв Знай.ua, Оля Цибульська яскраво відзначила інтимне свято: "Вітаю всі, хто забався..."

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська занурила сина у доросле життя, і відбила бажання одружитися: "Жінок не зрозуміти"