Юна співачка українсько-болівійського походження Мішель Андраде, яка також є успішною телеведучою тревел-шоу "Орел і Решка", частенько радує свою численну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram, де за нею стежить понад 500 тисяч людей.

Мішель Андраде презентувала нову та доволі відверту відеороботу до пісні "Світло". На кадрах вона лежить на білому простирадлі в симпатичному комплекті білизни з панчохами і співає про самотність. Її знімали немов через маленький об'єктив, тож було видно лише ключове.

Мішель Андраде, кадр із кліпу
Мішель Андраде, кадр із кліпу

Також співачка пояснила, що намагалася донести в новій творчій роботі. За її словами, всі бажані відповіді на запитання є у тиші, у моменти, коли людина залишається наодинці з собою.

"Коли ми залишаємося наодинці, завжди приходить істина. Всі відповіді на наші питання – там, у тиші… Я навчилася бачити світло серед вогнів… і нести його через музику. Сьогодні дарую його вам у новій відеороботі 💛", - написала Мішель Андраде.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Судячи з реакції, фанатам дуже сподобалася пісня та кліп співачка, а особливо те, якою чуттєвою та відвертою вона себе показала.

Раніше ми писали про те, що Мішель Андраде плюхнулася в басейн із кульками і показала, як її "накриває": "Все як у житті"

Як повідомляв Знай.ua, волохаті "ноги" екс-підопічної Потапа Мішель Андраде потрапили у кадр: "Головне, щоб тепло"

Також портал Знай.ua писав, що колишня протеже Потапа Мішель Андраде "подорослішала" у вишуканій сукні: "Подумала, що Кендал Дженер "