Нещодавно в інтернеті розгорівся новий скандал, який стосується кафе-пекарні "Хлібний" та поведінки їх персоналу.

Раніше цей заклад уже з'являвся у ЗМІ, оскільки працівники скаржилися на невиплачену зарплатню. На цей раз повідомляється, що персонал кафе відмовився обслуговувати пенсіонерку, вигнавши її на вулицю. Свій коментар нещодавно вирішила вставити і відома українська модель Даша Астаф'єва у Instagram Stories. А зараз доповнити його.

"Цього разу не полінуся, знову ризикну і послухаю прокляття... але хочу щоб ви побачили один із прикладів, коли людина, користуючись хейтом, складає собі мрійливий піар і намагається привернути увагу!" - пише Даша Астаф'єва.

Даша Астаф'єва, скріншот: Instagram Stories
Даша Астаф'єва, скріншот: Instagram Stories

Даша Астаф'єва, скріншот: Instagram Stories
Даша Астаф'єва, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А потім Даша Астаф'єва переключилася на дуже важливе державне свято – День Збройних Сил. Але не просто так, а поділившись публікацією Вєрки Сердючки.

"Дякую нашим героям, слава ЗСУ! Повертайтеся всі живими та здоровими!", - зазначила вона.

На знімку Андрій Данилко з Інною Білоконь ще в молодості стоять, взявшись за склянки з невідомим вмістом, зібравшись випити.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва посоромилася історії з бабусею та "Хлібним" через брехню: "П*здец"

Як повідомляв "Знай.ua", Верка Сердючка придумала назву дуету Полякової та Єжова на грузинських "Танцях зі зірками": "Не спіткнися на паркеті"

Знай.ua писав, "Все дуже класне...": Даша Астаф'єва згадала часи Playboy і пограла з "цяцей"