Популярна та майже легендарна українська акторка, зірка десятків кінострічок, а також часта гостя численних інтерв'юерів та вже дуже активна блогерка Ольга Сумська, яка нещодавно показала, як потрібно готувати смачний суп без електрики просто в під'їзді, зустрілася з ще однією зіркою. Справа в тому, що Ольга Сумська встигла стати почесним та бажаним гостем на заході для волонтерів та захисників України, де було багато впливових особистостей.

Отож Ольга Сумська зустрілася зі своїм старим і добрим другом, володарем пишних вусів та оксамитового голосу Павлом Зібровим. Тут і розпочалася нова історія.

Про це стало відомо завдяки свіжій Stories Ольги Сумської у мережі Intagram.

Stories Ольги Сумської, скріншот: Instagram
Stories Ольги Сумської, скріншот: Instagram

Ольга Сумська ніяк не підписала новий кадр, а лише залишила тег, яким можна знайти сторінку Павла Зіброва. Хоча й сам Павло поки що не встиг виставити цю фотографію. Віддані шанувальники, як може здатися, далеко не з першого разу зможуть дізнатися про своїх улюблених зірок.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Над спільним селфі Павла Зіброва та Ольги Сумської від душі попрацювали у редакторі фотографій, і тепер артистів дуже складно дізнатися, якими вони зараз виглядають.

На знімку зірки виглядають років на двадцять молодші, адже їм добре розгладили зморшки і нанесли шар яскравих фарб. Ми знаємо, що фанати дуже люблять дивитися на подібні фотографії.

Нагадаємо, Ольга Сумська здивувала українців незвичайним заняттям після обстрілу: у темному під'їзді з Борисюком.

Раніше повідомлялося, "Бонжур вам у вашій хаті": Ольга Сумська замахнулася на статус легенди, під жупаном є чимось похвалитися.

Також, Ольга Сумська згадала покійну Руслану Писанку у її 57-річчя: "Біль".