Популярна українська співачка, колишня дружина Володимира Дантеса та екс-солістка гурту "Час і Скло" Надя Дорофєєва, яка на початку грудня порадувала своїх фанатів живим концертом у Києві, а потім ще й у Львові, продовжує тримати контакт із шанувальниками в Instagram. Тут у Наді понад 5,3 млн передплатників.

На цей раз Надя поділилася робочим моментом, знімком, на якому її зняли у кріслі, коли їй робили косметологічні процедури. Тут фанати можуть навіть не впізнати своєї улюбленої зірки.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Надя Дорофєєва у мережі Instagram.

Stories Нади Дорофєєвої, скріншот: Instagram
Stories Нади Дорофєєвої, скріншот: Instagram

Співачка підписала знімок коротко: "Усім гарного настрою". Зірка сиділа в кріслі "салону краси" ака гримерці і вже на звичному отримувала насолоду від маски та трьох патчів, на очах та на лобі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Схоже, що погляд Наді розповів одразу про все. Виконавиця трохи втомилася від живих концертів. Можливо, вона і отримала море задоволення від своїх фанатів, але фізика - є фізика, треба відновитися.

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Наді мав концерт в українській столиці, дівчина просила всіх приходити, щоб якомога більше людей прийшли та відпочили. За кілька годин до Дорофєєва заявила, що дуже сильно чекає на зустріч з фанатами, нагадавши про важливе.

Нагадаємо, Володимир Дантес робив це до Даші Кацуріної, поки Дорофєєва зайнята: "Довелося переступити, щоби це сталося".

Раніше повідомлялося, що напівголий Володимир Дантес сховав "гідність" під рушником і вибіг на вулицю.

Також, Надя Дорофєєва показала, як її "чекали" перед концертом: "На жаль".