Популярна українська артистка, шоувумен і травести-діва Монро запам'яталася багатьом завдяки епатажним образам та провокаційним заявам. Ще важливо зазначити, що Монро – часта гостя багатьох телевізійних шоу. Зріла красуня навіть сиділа у кріслі журі на "Лізі сміху".

Цього разу зірка телебачення та соціальних мереж вирішила розповісти про свої внутрішні переживання та настрої.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Монро у мережі Instagram.

Публікація Монро, скріншот: Instagram
Публікація Монро, скріншот: Instagram

"Подумки обійміть себе і запевніть, що все буде добре! Ви є у себе. Розумію, що кожного разу, з кожним масованим обстрілом, з кожним відключенням світла, з кожним мінусом на термометрі, бадьоритися і позитивитися все складніше, але якщо не ми, то нас.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

На жаль, це закони війни і не я їх писала, а історичний час. Тому, подумки вас обійняла, сполоснула обличчя, нахилилася, нанесла улюблений аромат та мій фасад на кухні, щоб зустрітися знову з вами на цій кухні в рамках проєктів на моєму YouTube. Слава Україні. Несемося - не вср*мося", - пише Монро.

Друзі та шанувальники почали коментувати публікацію. Ось, як відреагували люди на думки Монро: "Важко! Дуже! Але мене так надихає той хлопець із деокупованого Херсона: "Немає світла, немає води, немає інтернету, зв'язку і немає рашистів!", "Завжди насолоджуюся Вашим епістолярним стилем написання. Якщо правильно висловилася, безмежно дякую. Ви любовна любов", "Лячно, але іншого виходу немає...", "Все буде добре, ми сильні!", "Ми не здаємося! Ми гартуємося!".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Монро знайшла безкоштовне приємне заняття для хлопчиків та дівчаток: "Купила мазь...".

Раніше повідомлялося, Монро переконалася у швидкоплинності життя та призначила зустріч на Щекавиці: "Врятує вас...".

Також, Монро загубилася у темному Києві, довелося дивитися на голодних псів: "Розкіш...".