Відома вже далеко не перший рік українська травесті-діва, артистка, шоувумен і блогерша Монро, яка запам'яталася мільйонам завдяки епатажним образам і заявам, продовжує активно розвивати нову сторінку в мережі Instagam.

Раніше вона мала до 100 тисяч фанатів, а зараз лише 20 тисяч, проте контент від цього не постраждав - Монро веселиться так само, як і раніше. Поки Монро робила нові шоу з історіями на кухні, настав час дуже особистих питань, якими діва ділиться зі своїми фанатами.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Монро у мережі Instagram.

Stories Монро, скріншот: Instagram
Stories Монро, скріншот: Instagram

"Вчора купила мазь проти герпесу. Ну куди ти їдеш? Там проїзду немає! Так от, купила мазь проти герпесу, а вона так швидко не діє, а ще я двічі не потрапляла до свого майстра брів і сама вчора пофарбувала брови. Знайшла фарбу, і вуаля, готово. Ще й гроші заощадила.", - розповідає Монро.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Stories Монро, скріншот: Instagram
Stories Монро, скріншот: Instagram

Потім Монро розповіла, що залишила всю косметику на очах, проте при цьому має вже куплені три лосьйони, але вона ними не встигає користуватися.

Також варто нагадати нашим читачам, що Монро днями розповіла про свою найбільшу мрію на сьогоднішній день.

"Щодня я засинаю з надією, що завтра я прокинуся! Це перша надія! Я все ж таки прокинуся ще раз. А друге: що я схоплю в руки телефон і прочитаю смс: війна закінчилася, Україна перемогла. Це трохи інфантильно, але я зрозуміла, що вже можу дозволити собі все. Ну... майже все!", - пише Монро.

Нагадаємо, Монро переконалася у швидкоплинності життя та призначила зустріч на Щекавиці: "Врятує вас...".

Раніше повідомлялося, "Кульбаба" Валерія Крук прозорими панчохами змусила чоловіків потіти і кусати губи: "Це космос...".

Також, Маша Єфросиніна виявила в собі багато змін і відверто зізналася: "Страшно і радісно".