Відома українська артистка, шоувумен і травести-діва Монро запам'яталася багатьом завдяки епатажним образам та заявам, що викликають. Ще важливо відзначити, що Монро – часта гостя багатьох телевізійних шоу. Зріла красуня навіть сиділа у кріслі журі на "Лізі сміху".

Також Монро відома у соціальних мережах, наприклад, лише в Instagram за її діяльністю стежить майже 80 тисяч підписників. Цього разу дівчина показала всю красу міста, коли в ньому є електрика.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Монро у мережі Instagram.

Stories Монро, скріншот: Instagram
Stories Монро, скріншот: Instagram

Монро опублікувала відео своєї прогулянки київською алеєю, де були яскраві ліхтарі. Реакція була неймовірною, Монро заявила: "Розкіш".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Stories Монро, скріншот: Instagram
Stories Монро, скріншот: Instagram

У наступній історії можна побачити, що Монро помітила на вулиці цілий загін людей і собак породи лабрадор. За її словами, вона завжди уважно стежить за тим, з якими собаками гуляють люди.

Також варто нагадати нашим читачам, що днями згадала про те, як люди жили у 90-ті роки, коли на все був жахливий дефіцит, затримки зарплат та відсутність банальних благ.

Вона зазначила, що найкраще почувалися ті, хто щось перепродував, іншим доводилося виживати. Також вона додала, що те, що відбувається, можна назвати справжнім геноцидом українців, хоча в цей час росіяни "шикують" і насолоджуються життям.

Нагадаємо, Монро показала, як поверталася додому після Щекавиці – ноги не тримали: "Твій бодун".

Раніше повідомлялося, що Монро розлютилася на "шикуючих" росіян через те, що українці живуть "у темряві": "У еліт все за***сь".

Також, травести-діва Монро відкрила секрет справжнього жіночого щастя: "Постійно жолоблюсь".