Відома українська артистка і в минулому травесті-діва Монро запам'яталася шанувальникам завдяки своїм епатажним образам, прямолінійності та неймовірній харизмі. Також вона брала участь у різних шоу. У Instagram за її життям стежить близько 80 тисяч людей.

Монро у новому пості написала про те, що зараз відчувають усі українці, і навіть хотіла допомогти, але зрозуміла, що нічим не може. А ще до неї прийшло усвідомлення, що ось-ось буде Новий рік, залишилося лише два місяці.

Скріншот з Instagram, Монро
Скріншот з Instagram, Монро

"А до першої річниці цієї війни - ще два! Перша дата все ж таки свято, друга , як на мене трагедія, навіть після нашої Перемоги", - поділилася думками Монро.

Артистка впевнена, що Україна здолає росію у цій війні і ця впевненість зростає з кожним днем. Вона також зазначила, що ніхто навіть уявити собі не міг, який досвід доведеться пережити у 2021 році, що минає.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Але ж доля не питає, вона підкидає випробування, а кожен_a вирішує, що з цим робити. Так, складно, знову нічого не зрозуміло, але згадайте скільки всього ми з вами пережили, і якщо досі живі - треба продовжувати жити! Навіть в темряві є життя", - заявила зірка.

Раніше ми писали про те, що Монро показала, як поверталася додому після Щекавиці – ноги не тримали: "Твій бодун"

Як повідомляв Знай.ua, Монро розлютилася на "шикуючих" росіян через те, що українці живуть "у темряві": "У еліт все за***сь"

Також портал Знай.ua писав, що травесті-діва Монро відкрила секрет справжнього жіночого щастя: "Постійно жолоблюсь"