Анна Богдан, колишня "Холостяка" Михайла Заливаки похвалилася фотографіями з Домінікани, оголивши ніжку та позуючи у літньому вбранні.

Фото Анна розмістила на своїй сторінці в Instagram, де за моделлю спостерігає понад 232 тисячі шанувальників.

Анна Богдан. Фото: instagram.com/hannastorozhuk/
Анна Богдан. Фото: instagram.com/hannastorozhuk/

Дівчина позує на алеї на фоні пальм у сукні з гепардовим принтом. Сукня підкреслює струнку фігуру красуні. Одна ніжка у дівчини відставлена вбік. Виглядає Анна витончено та красиво, однак у коментарях не зрозуміли такої фотосесії.

Дівчина не так давно офіційно зізналася, що розлучилася з Михайлом Заливако, однак вони залишилися у теплих стосунках. Та на день народження Михайла, Анна зворушливо привітала свого партнера по проєкту.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Модель звинуватили у тому, що вона веселиться та відпочиває, поки в Україні йде війна.

Анна Богдан. Фото: Instagram
Анна Богдан. Фото: Instagram

"Реально в країні війна, а в тебе все добре, погано коли шифер знесло і зірка на лобі", "Ще не всі свої плаття пофоткала?А ну ще яке є?", "Вам підходить коментар пів світу плаче, а пів скаче", "У вас ніби нове життя почалось", - написали у коментарях.

Анна Богдан, коментарі. Фото: Instagram
Анна Богдан, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що "холостяка" Алекса Топольського запитали про інтим перед 7 випуском: "Не шкодуй".

Як повідомляв "Знай.ua" "холостяк" Алекс Топольський привів учасницю до акул і зрадів: "Завжди захоплювало".

Також "Знай.ua" інформував, що переможниця "Холостяка" Анна Богдан стала сумувати за довгим, та просить поради в українців: "І так завжди...".