28 жовтня 2022 року українці нарешті побачили прем'єру 12 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольським у головній ролі.

2 грудня на телеекранах вийшов шостий випуск... вже цієї п'ятниці, 9 числа, ми побачимо сьомий епізод. До цього ми спостерігали за пристрасним поцілунком Алекса з однією із фавориток Катериною Лозовицькою. Але почуття у нього прокидаються не лише з нею. Наразі Топольський на своїй сторінці показав побачення з Юлією.

Алекс Топольський, скріншот: Youtube
Алекс Топольський, скріншот: Youtube

"Підводне побачення з Юлею було приголомшливим. Наскільки різноманітний і гарний підводний світ. А скільки в ньому ще недослідженого... мене завжди це дуже захоплювало", - пише Алекс Топольський у публікації.

На підводних кадрах видно і акули, і скати. Безліч видів риб. Проте шанувальники шоу так і не зрозуміли, чи поміж ними був поцілунок. При цьому чоловік заліз у воду першим, і тільки потім дівчина теж почала спускатися.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Холостяк", скріншот: Youtube
"Холостяк", скріншот: Youtube

"Вас теж дратують ці нескінченні переходи в монтажі?", "Але ми так і не зрозуміли був поцілунок чи ні?", "Алекс ваше побачення з Юлечкой просто", "Гарне побачення", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, учасницю "Холостяка" звинуватили в анорексії, показавши гаряче тіло в купальнику: "0% жирності"

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Алекс Топольський розкрив правду про те, як досяг успіху в США: "У мене немає бізнесу"

Знай.ua писав, Катя Лозовицька розповіла про бруду на шоу "Холостяк", шкода тільки Топольського: "Я вперше заплакала"