Олександра Заріцька, вокалістка проєкту KAZKA, наділа чорний одяг, але не через траур.

На своїй сторінці в Instgaram дівчина розмістила дві фотографії, на яких одягнена у чорному одязі та з чорним бантом на голові. Співачка виглядає дуже загадково та таємниче.

Олександра Заріцька. Фото: instagram.com/kazka.band/
Олександра Заріцька. Фото: instagram.com/kazka.band/

У дописі до фото співачка поділилася новиною, про те, який подарунок хоче зробити своїм шанувальникам, але без допомоги - не обійдеться.

Вона підготувала низку запитань для підписників.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Ми вирішили поділитися з вами найдорогоціннішим, що в нас є. Нашою творчістю, нашими історіями, нашими піснями, а точніше — найкращими з них. Ми готуємо альбом, що складатиметься з ваших улюблених треків KAZKA. Чому зараз? Бо віримо, що життя триває, попри все.

Вона також зазначила, що тільки разом ми зможемо обрати пісні KAZKA, що увійдуть у святкову платівку.

KAZKA. Фото: Instagram
KAZKA. Фото: Instagram

У коментарях відзначили, що всі пісні виконавиці дуже класні:

"Всі пісні надзвичайно круті. Не можу наслухатися", "Королева наша, чекаємо
Маю надію що там будуть якісь новинки окрім золотих хітів", "Просто чарівна дівчина красуня", - написали у коментарях.

KAZKA, коментарі. Фото: Instagram
KAZKA, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Олександра Зарицька з "KAZKA" порадувалася зимі та приготувала сюрприз для українців: "Ніхто не зможе відібрати свято".

Як повідомляв "Знай.ua" Олександра Зарицька з "KAZKA" після "чаклунства" нарешті знайшла своїх ангелів: "Ми — завжди поруч".

Також "Знай.ua" інформував: Олександра Зарицька з "KAZKA" занурилася в зимову казку та спантеличила українців ребусом: "Розгадайте"