Популярний український актор, шоумен, гуморист, зірка шоу "Одного разу під Полтавою" і "Квартал 95" Юрій Ткач, який нещодавно розповів українцям, як знайти альтернативне джерело електроенергії, продовжує спілкуватися зі своїми відданими шанувальниками.

На цей раз Юрій Ткач показав дуже цікавий кадр з собачкою, у якої практично людські очі.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Юрія Ткача в мережі Instagram.

Stories Юрія Ткача, скріншот: Instagram
Stories Юрія Ткача, скріншот: Instagram

Юрій Ткач написав так: "Очі, як у людини. Дивиться прямо в душу". Гуморист опублікувала кілька фотографій, помітно, що Ткача дуже зацікавила ця собака і просто так справа не закінчилася. Артист показав цього звіра всім своїм друзям і передплатникам.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Stories Юрія Ткача, скріншот: Instagram
Stories Юрія Ткача, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що Вікторія Ткач, як і її зірковий чоловік, з перших місяців війни активно підтримували українців. Зокрема вона періодично організовувала і заходи для маленьких українців, щоб подарувати їм хоч кілька хвилин дитинства, яка вкрала війна. Вікторія Ткач розповіла, що діти - майбутнє України і її головна місія дуже важлива, адже дарувати емоції дітям зараз вкрай необхідно.

Нагадаємо, дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" розповіла про місію свого життя і зворушила українців: "Дякую, що є такі люди".

Раніше повідомлялося, зірка "95 Кварталу" Юрій Ткач розвеселив "пошуками" альтернативної електроенергії: "Добро повертається".

Також, дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" розповіла, як заощадити на психотерапевта і відігнати депресію: "До хрипа в голосі".