Відома українська співачка Аліна Гросу останнім часом, на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 460 тисяч людей, з'являється набагато рідше, ніж раніше.

Вона практично не публікується, нещодавно їй робили операцію тривалістю близько 3,5 години. Їй належало розлучитися з Романом Полянським, який втік до Росії.

Аліна Гросу, фото: Instagram
Аліна Гросу, фото: Instagram

Нещодавно Аліна анонсувала нову пісню під назвою "Самотня зима", заявивши, що Новий Рік 2023 буде першим, де нас немає.

"Я теж по вам сумую, дуже шкода що вас немає", "Чекаю, тішуся, що ви співаєте класні пісні, завжди люблю їх слухати як їду в машині, чекаю з нетерпінням", "Аліночко, ви прекрасна дівчинка. Все буде добре. Якщо людина не твоя, вона зникає з буття, якщо це твоя доленька, повернеться у твоє життя", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

А потім вона поділилася кількома рядками з нової пісні.

Я більше не рахую днів,
В моєму серці зимно...
Кохання, що ламає лід
Зникає тихо й безслідно...

Аліна Гросу. Фото: instagram.com/alina_grosu/
Аліна Гросу. Фото: instagram.com/alina_grosu/

"Мінус хороший, такі нотки простежуються як у старих піснях у вашої хрещеної", "Алінко, ти дуже талановита і щира. Ми тебе все дуже сильно любимо", - зазначають її фанати.

Нагадаємо, Аліна Гросу розповіла про операції на обличчі і вперше показала себе натуральною: "Мене хтось все одно любитиме"

Як повідомляв "Знай.uа", Аліна Гросу не змогла зустрітися з Поплавським, згадавши про кохання: "Дуже шкода"

Знай.uа писав, Аліна Гросу натякнула на розставання з Полянським, який втік до Росії: "Така самотня"