Відома українська акторка, що отримала широку популярність завдяки ролі в серіалі "Папік" Дар'я Петрожицька розповіла, як потрібно наводити красу на голові. Відомо, що Дарина дуже любить ділитися б'юті-секретами зі своїми відданими шанувальниками в соціальних мережах. Тільки в Instagram у Дарини понад 300 тисяч підписників.

На цей раз Дар'я Петрожицкая поділилася секретами своїх кучерів, і пообіцяла зробити інструкцію щодо їх стану.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Дар'ї Петрожицкой в мережі Instagram.

Stories Дар'ї Петрожицкої, скріншот: Instagram
Stories Дар'ї Петрожицкої, скріншот: Instagram

А все тому, що одна з прихильниць Дар'ї Петрожицкой попросила неї: "Скиньте відео, як робити кучері, мені сподобалося. Вже другий день, але все одно гарно".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

На що Дарина Петрожицька відповіла так: "Тоді в наступний раз, як закручу, я скину туторіал". Важливо зазначити, що під словом "туторіал" зрозуміло слово "інструкція" або "навчання".

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Дарина вирішила трохи відпочити на дивані з котиком. Дарина прилягла на свій диван, щоб відпочити і прийняти зручне положення зі своїм чорним великим пухнастим котиком, який в холодні дні може непогано зігріти акторку.

Нагадаємо, зірка "Папіка" Дарина Петрожицька обурила українців кадрами відпочинку за кордоном: "Не час хизуватися".

Раніше повідомлялося, "Я полюбила...": Анна Трінчер попрацювала ручками й наситила обличчя білою рідиною, така задоволена.

Також, "Сидимо в продуктовому...": несподівані кадри емоційного кліпу Анни Трінчер, навіть Зібров не встиг допомогти.