Відома українська співачка Світлана Тарабарова на деякий час повернулася в дитинство і разом з сином і дочкою пораділа зими. Яскравим роликом вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Світлана Тарабарова регулярно виходить на зв'язок з шанувальниками і розчулює їх яскравими кадрами з сімейного життя, а також ділиться особистими думками і багатьом іншим.

Світлана Тарабанова. Фото: скрін youtube
Світлана Тарабанова. Фото: скрін youtube

В цей раз Світлана Тарабарова на деякий час змогла знову відчути себе дитиною і в компанії своїх дітей пораділа приходу зими. Зірка разом з сином і дочкою перепробували всі зимові забави, зокрема зробили сніжного ангела, покидались снігом і не забули спробувати його на смак. Співачка зазначила, що такі моменти для неї безцінні.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

"Діти вчать мене жити тут і зараз! Бути щирим у своїх емоціях – плакати від болю і сміятися від щастя – діти пробуджують силу, як у найкрутішого супергероя, але не секрет, що іноді буває дуже важко фізично. Але такі моменти, як на цьому відео, безцінні", - поділилася співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Світлана Тарабарова розповіла, як жила в страху за життя рідних в окупації, будучи вагітною: "Біль одна на всіх".

Також наш портал інформував, Світлана Тарабарова розповіла про реакцію Регіни Тодоренко на війну: "Наші люди такого не прощають".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова вперше розповіла, як брехнею трохи не занапастила дочку Машу: "У неї не було цього діагнозу".