Відома співачка, колишня учасниця групи "Неангели" Слава Камінська показала, як мило проводить час в компанії колишнього чоловіка Едгара Камінського в Нідерландах. Фото вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Слава Камінська деякий час побула в Україні, а тепер знову повернулася в Нідерланди. Зірка регулярно ділиться з шанувальниками новими фото, показуючи, що відбувається в її особистому житті.

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

В цей раз Слава Камінська показала, як катається на велосипеді мальовничими вуличками після того, як відвела дітей у школу. Вона зазначила, що в дитинстві завжди боялася даного виду транспорту, а зараз, мабуть, вирішила надолужити згаяне.

"Ранок, школа, мама. ПС: в дитинстві у мене був велик "гномик 3" я завжди хотіла навчитися їздити на велосипеді, але дуже боялася. У Нідерландах це найкращий, комфортний і швидкий вид транспорту в місті. Дешево і сердито, корисно і весело", - підписала фото зірка.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Примітно, що час, доки діти у школі Слава Камінська провела разом зі своїм колишнім чоловіком Едгаром. Саме його вона вказала автором зроблених фото. Втім, про що-небудь говорити складно, адже зірка раніше заявляла, що не буде відмовлятися від спілкування з колишнім заради того, щоб у дітей був батько.

Раніше портал Знай повідомляв, Слава Камінська з "Неангелів" змінила зовнішність, знову виїхавши з України: "Пора зривати маски".

Також наш портал інформував, Оля Полякова вперше розповіла, як брехнею трохи не занапастила дочку Машу: "У неї не було цього діагнозу".

Крім того, ми писали, Катя Осадча нагадала, як вміє покомизитися і в той же час старанно працювати: "Творчі натури".