Українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яка довгий час співала під протекторатом продюсера Потапа, останнім часом працює самостійно.

Вона обожнює спілкуватися з шанувальниками, розміщуючи провокативні відео та фото на своїй сторінці, спонукаючи до коментарів та обговорень своєї персони. За Мішель спостерігають у Instagram 509 тисяч шанувальників з України та всього світу.

Мішель Андраде, кадр із кліпу
Мішель Андраде, кадр із кліпу

Співачка зняла відео, на якому танцює під запальну музику, підтрясає попкою тверк разом зі своєю подружкою.

Мішель Андраде. Фото: Instagram
Мішель Андраде. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

EXCUSE ME, але цей велюровий костюм просто крутий. - написала юна зірка.

Мішель Андраде. Фото: Instagram
Мішель Андраде. Фото: Instagram

У коментарях підтримали співачку, розбурхані коментатори не знали на кого й дивитися - чи на Мішель, чи на її подружку, яка танцювала не гірше у топіку без ліфчика.

"Яка краса", "Excuse me, але будь-який велюровий костюм програє майку без ліфчика", "Аааа я теж так вмію", "Трусящие сісюлі", "Які милі дівчата", "Мішель ти неймовірно красива, дивує завжди ти весела і це чудово", "Велюровий костюм тобі йде. І як це у вас виходить танцювати немовби дзеркально", "Я заліпла", - написали шанувальники.

Коментарі. Фото: Instagram
Коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Мішель Андраде заспівала про самотність, лежачи у напівроздягненому вигляді на ліжку: "Приходить істина".


Як повідомляв "Знай.ua" "Холостячка" Злата Огнєвіч відчула себе чужою на святі життя: "Дуже боляче...".


Також "Знай.ua" інформував Мішель Андраде у спокусливій білизні на ліжечку показала українцям своє "світло": "Я навчилася".