Відомий український телеведучий та чоловік блогерки Даші Квіткової Микита Добринін частенько радує шанувальників певними фотографіями чи відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Чоловік вирішив повчити українців життя та порекомендував видихнути, прислухатися до себе після того, як ви забігали. На своєму досвіді, його мозок часто піддається хаосу при зміні однієї справи на іншу. Через це завжди потрібно перезавантажитись.

Фото зі сторінки Микити Добриніна
Фото зі сторінки Микити Добриніна

А останній пункт свідчить, що потрібно обов'язково дати собі час помріяти та поставити нові завдання. Для телеведучого спокій дуже важливий ритуал.

Даша Квіткова і Микита Добринін, скріншот з відео
Даша Квіткова і Микита Добринін, скріншот з відео

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

"Потрібно просто зупинитися і слухати себе, упорядкувати все, що у тебе там накопичилося", "Класний светр 🔥" , - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, що Микита Добринін "викрав" сонну Квіткову та відвіз у гори: ніхто нічого не побачить.

Раніше ми повідомляли, що Дашу Квіткову звинуватили, що без "Холостяка" Микити Добриніна вона була б ніким: "Все дав чоловік".