Відома українська письменниця, часта гостя різних мережевих та радіо шоу Ірена Карпа, яку поважають тисячі жінок за сильну життєву позицію, продовжує дивувати своїх шанувальників та читачів у соціальних мережах. Нещодавно письменниця активно подорожувала гарними місцями Європи, щоб надихнутися на нові літературні шедеври.

На цей раз без прем'єр, але є кілька "гарячих" заяв.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Ірени Карпи у мережі Instagram.

Stories Ірени Карпи, скріншот: Instagram
Stories Ірени Карпи, скріншот: Instagram

"Щоб, коли горітиме Кремль, не пропалити собі очі", - коротко підписала історію Ірена Карпа.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо нашим читачам, що письменниця у четвер, 8 грудня, відзначила своє 42 роки. У соціальних мережах справжній бум, зірку літератури вітають та бажають лише найкраще. Ми пам'ятаємо, що за цей рік Ірена Карпа мала багато яскравих подій, однією з таких була поїзди до французької столиці - до міста кохання Париж.

Stories Ірени Карпи, скріншот: Instagram
Stories Ірени Карпи, скріншот: Instagram

Також Ірена Карпа як справжній і сміливий майстер пера розповідала простою мовою українцям, що відбувається на політичній арені, коли росія вторглася в Україну. Тоді Ірена попросила всіх розуміти, що допомога Україні на зброю в мільярд євро не зрівнятися з тим, що Росія отримувала щодня по мільярду за енергоресурси.

Нагадаємо, Ірена Карпа переконала українок відмовляти чоловікам у шлюбному боргу: "Хочеться книгу, нетфлікс та хропіти".

Раніше повідомлялося, що після Парижа Ірену Карпу невідомі відвезли в темний ліс: "Щоб не промахнутися...".

Також, Ірена Карпа вразила відвертістю про війну в Україні, страшно навіть слухати: "Тікати через палаюче місто під пострілами".