Донька Ніни Матвієнко Антоніна не часто викладає будь-які публікації у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 100 тисяч людей.

У п'ятницю, 9 грудня, артистка поділилася своєю новою композицією, пояснивши, що, як і багато інших зірок українського шоу-бізнесу, вона записала її ще до війни.

Тоня Матвієнко. Фото: instagram.com/tonya_matvienko/
Тоня Матвієнко. Фото: instagram.com/tonya_matvienko/

"У мене сьогодні прем'єра! Моя творчість - це частинка мене. Цю пісню я записала 23.02.22 і тільки зараз нарешті ви її почуєте! Так, зараз не весна і кульбаб ми не бачимо, але я хочу, щоб пісня "Кульбаби" зігрівала кожного українця", - пише Антоніна Матвієнко у публікації.

Пісня одразу ж сподобалася українцям. На анімованому відео показано силует співачки, поїзд та одуванчики.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ніна Матвієнко та донька Тоня. Фото: .instagram.com/tonya_matvienko/
Ніна Матвієнко та донька Тоня. Фото: .instagram.com/tonya_matvienko/

"Вау, яка класна пісня", "Яка прикольна пісня, дуже ніжно", "Дякую, що ділитеся вашим внутрішнім теплом", "Душа так і розкривається під цю чудову пісню", - пишуть користувачі в коментарях.

У Stories цій пісні поділилося багато відомих людей, включаючи Олександра Пономарьова, Віру Кекелію, Alyosha, а також її дружину Арсена Мірзояна.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян мало не розплакався через красуню з каре, Тоня Матвієнко тільки спостерігала: "Смілива і дзвінка"

Як повідомляв "Знай.uа", Арсен Мірзоян вперше зізнався, як інтимував з Тонею Матвієнко, коли жив із тещею: "Це досить часто"

Знай.uа писав, Тоня Матвієнко поскаржилася на романтику з Арсеном Мірзояном: "Вінник не взяв гонорар"