Jerry Heil розповіла про твердий район свого вегетаріанства. Відповідне відео з'явилося на ютуб-порталі "Світське життя".

Українська співачка Яна Шемаєва, яка відома як Джеррі Хейл, прославилася виконанням каверів на пісні найпопулярніших виконавців. Велику популярність їй принесла пісня "Охорона, скасування", яка також з'явилася у дебютному студійному альбомі "Я - Яна".

Jerry Heil - Джеррі Хейл
Jerry Heil - Джеррі Хейл

Наразі дівчина стала популярним блогером. Українська співачка дала коментар тимчасовій провідній програмі "Світське життя" Славі Камінській. На цей раз вони вирішили поговорити про їжу.

"Я цей, ймовірно, типовий веган у виставі всіх невеганів. Типу той, що любить траву і більше нічого. Я так люблю харчуватися. Але більшість вееганів так не харчується. Це міф" , - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Дівчина зазначає, що на даний момент вегетаріанська індустрія настільки добре просунулась, що нещодавно вона давала Анні Трінчер вегетаріанські котлети. І співачка навіть не змогла їх відрізнити від справжніх.

Нагадаємо, що Jerry Heil розповіла, як відзначився один хлопець у США та як вона змусила щебетати українців: "Запам'ятаю на все життя".

Раніше ми повідомляли, що Alyona Alyona, Jerry Heil та KOLA спробували те, чого ніколи не практикували: "Нові горизонти".

Також стало відомо, що Jerry Heil увічнила силу та велич українського народу в особливому творінні: "Це до сліз".