Український співак, колишній чоловік співачки та екс-солістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес поміркував про те, чи справді авіатранспорт – найшвидший та найзручніший спосіб подорожувати.

Відповідну посаду він опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram, відкриваючи завісу над моментами творчого та особистого життя. У сторіс Володимир Дантес поділився кількома моментами з перельоту до Одеси, а також тим, що відбувалося вже після прибуття до готелю.

Володимир Дантес, фото Знай.ua
Володимир Дантес, фото Знай.ua

"Друзі, виїхали о 7 ранку з дому, зараз 12:15 - ми в Одесі. Летіли літаком. У який момент нам навіяли, що літаком швидше? На машині було б навіть швидше, дешевше, єдине - може втома від дороги була б присутня " , - дивувався втомлений співак взимку 2021 року.

Скрін, Instagram Дантес
Скрін, Instagram Дантес

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

На наступному кадрі він запитує тоді ще дружину Дорофєєву, чим вони зараз займатимуться.

"Їсти!!!", - радіє Дорофєєва.

"І пити коктейлі з самого ранку... Чого ти пішла? Ми веселимось, команда!" , - Додає її чоловік.

Скрін, Instagram Дантес
Скрін, Instagram Дантес

На останньому кадрі він показав ті напої, про які так мріяв у попередньому кадрі.

Скрін, Instagram Дантес
Скрін, Instagram Дантес

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва перетворила своє обличчя на м'яку подушечку, макіяж від Бога: "Відчувається, як...".

Раніше ми повідомляли, що Вова Дантес згадав пункт незламності зі своєї школи: втратив цноту аж у 20 .

Також стало відомо, що Дантес не соромиться за інтим при дітей Кацуріної і давно обірвав усі зв'язки з Дорофєєвою: "Коли сплять у кімнаті...".