Відома українська співачка MamaRika, яка минулого року стала мамою, показала першу іграшку свого маленького сина Давида.

Про це MamaRika розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram і згадала про свою улюблену дитячу іграшку.

MamaRika, instagram.com/mamarika_official/
MamaRika, instagram.com/mamarika_official/

"Пам'ятаю як у дитинстві у мене був найкращий друг - такий потяганий життям ведмед, який колись нахиляв його робив дуже стрімкий звук 😂 Але я була в захваті, і не відпускала його ні на хвилину. Саме тому перша іграшка для кожної дитини – це надзвичайно важливо”, – зазначила MamaRika.

MamaRika показала першу іграшку сина, скріншот
MamaRika показала першу іграшку сина, скріншот

MamaRika зізналася, що її син не виявляв жодного інтересу до іграшок, проте все змінилося. Саме тому в його житті з'явився в'язаний Ведмедик, до якого її син уже встиг прикипіти.

MamaRika показала першу іграшку сина, скріншот
MamaRika показала першу іграшку сина, скріншот

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Наш Давид довгий час ніяк не виявляв цікавості до іграшок, але в якийсь момент у нього виробилася "залізна хватка")) і він тепер дає зрозуміти що йому більше до вподоби. Мішутку буквально не випускає з рук, і це так мило скажу я вам", - підсумувала вона.

Нагадаємо, що MamaRika знайшла, кому дякувати за те, що жива - і це не чоловік Сергій: "Добрі очі".

Раніше ми повідомляли, що MamaRika практично залишилася без зубів , у всьому винні поцілунки: "Всі були на чилі та розслабоні".

Також стало відомо, що MamaRika нагадала про силу материнського кохання і відчула біль тих, хто чекає на синів з війни.