Відома українська актриса Ольга Сумська показала сніданок, який точно підніме настрій та додасть сили з самого ранку.

Заслужена артистка України Ольга Сумська має чимало шанувальників. Саме тому вона намагається часто радувати їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

Цього разу Ольга Сумська, перебуваючи на зйомках, вирішила показати ситний сніданок, який любить вся її родина. Зірка підсмажила яйця та сосиски. Додала бекону та хрумких тостів і не забула про зелень до сніданку.

Скріншот stories Ольги Сумської
Скріншот stories Ольги Сумської

Щоб на сніданок не вживати кави, Ольга Сумська додала до своєї страви склянку свіжого апельсинового соку.

Популярні новини зараз
Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Скріншот stories Ольги Сумської
Скріншот stories Ольги Сумської

"Ніхто не відмовиться на сніданок від такої страви. Усім приємного апетиту. День почався яскраво. Від такого сніданку точно ніхто не відмовиться. До речі, це класичний англійський сніданок. Є все для гарного настрою, друзі", - зауважила Ольга Сумська.

Скріншот stories Ольги Сумської
Скріншот stories Ольги Сумської

Нагадаємо, що Ольга Сумська здивувала українців незвичайним заняттям після обстрілу: у темному під'їзді з Борисюком.

Раніше ми повідомляли, що випещені вусики Павла Зіброва скинули Ольги Сумській пару десятків років: ось це солодка парочка.

Також стало відомо, що Ольга Сумська згадала покійну Руслану Писанку у її 57-річчя: "Біль".