Знаменита реперша Alyona Alyona вирішила через творчість достукатися до українців. Новий трек із глибоким змістом вона оприлюднила на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Alyona Alyona завжди дуже відкрила з шанувальниками та регулярно ділиться з ними не лише новими фото чи відео, але й особистими емоціями, роздумами.

Alyona Alyona. Фото: скрін youtube
Alyona Alyona. Фото: скрін youtube

На цей раз Alyona Alyona поділилася демо-версією своєї пісні, якою вирішила сказати багато чого. Зірка спробувала достукатися до шанувальників і пояснити, що в житті бувають труднощі, які змушують застигнути на місці і не йти вперед, але вони лише етап життя, а не її кінець.

Альона Альона, фото: Instagram
Альона Альона, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати
Показати ще

"Хочеться сказати через творчість, що в житті нас постійно супроводжуватимуть події, які змушують зупинятися. Когось на мить, когось на хвилину, когось на день/рік, а когось – назавжди. Зупинка – це непогано. "Це лише етап, який несе нам урок і час для його засвоєння. Але після такої паузи слід зібратися з силами і йти далі. У такі часи особливо", - поділилася зірка.

Шанувальники подякували співачці за її старання.

"Геніально", "Олена!!! Ти неймовірно крута. Дякую за цю музику", "Клас", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Alyona Alyona показала, чим корисне друге підборіддя та відправила українців у гумористичний нокаут: "А у вас так само?" .

Також наш портал інформував, що Alyona Alyona після смерті бабусі залишила в серці місце для надії та майбутнього: "Не втратити себе".

Крім того, ми писали, Alyona Alyona відкрила в собі темну сторону, про яку не підозрювала: "Можу бути злим".