Знаменита українська співачка Настя Каменських подарувала трохи зимового настрою шанувальникам, поділившись атмосферним анімованим фото на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Настя Каменських робить багато для підтримки українців та рідної країни, зокрема активно дає благодійні концерти. Незважаючи на війну, вона продовжує розвивати свою творчість і підтримує моральний дух шанувальників новими творіннями.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Настя Каменських, мабуть, вирішила трохи підняти настрій українцям та подарувати зимовий настрій, який цього року дуже мало хто має. Зірка поділилася дуже атмосферним анімованим фото, на якому позує в теплому вбранні під снігом, що падає. Як "саундтрек" до знімку вона використовувала свою пісню, реліз якої лише нещодавно відбувся.

"Падай, падай, хуртовиною мене кружи..", - підписала публікацію Настя Каменських.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Фанати зазначили, що остання робота співачки їм припала до душі.

"Така пісня я просто не можу, дуже подобається", "Круто", "Дуже красива пісня", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Каменських підказала, куди витратити гроші, окрім допомоги ЗСУ: "Не кожен може".

Також наш портал інформував, що Світлана Тарабарова вшанувала пам'ять тих, про кого треба пам'ятати завжди, тим більше під час війни з росією: "Істина про геноцид".

Крім того, ми писали, Настя Каменських не припиняє звертатися до вищих сил за допомогою у цій війні: "Скоро закінчиться".