У багатьох дівчат до Нового року з'являється ще один головний біль, не рахуючи підготовок до свята. Йдеться про вибір вбрання. Кожен рік символізує якусь тварину, тому кольори та стиль мають бути відповідними.

Відомий автор власного бренду одягу Андре Тан зібрав найголовніше, від чого потрібно відштовхуватися при виборі святкового вбрання.

"Наступаючий 2023 рік — Чорного Водяного Кролика. Саме цей опис найкраще передає головні кольори свята: чорний та темно-синій", - зазначив він.

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

Дизайнер особливо виділив класичний чорний колір, а сукню можна обрати з оксамиту чи асиметрію. Він згадав про "маленьку чорну сукню" і запропонував звернути увагу на пір'я, блискітки і сітку.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Новорічні зірки — перлово-білі та жовті кольори. Кажуть, саме ці кольори в 2023 будуть вважатися "щасливими". Грайливим акцентом до образу стане поділ з бахроми. Також цікавим варіантом стануть елементи з пір'ям у цих відтінках", - додав Андре Тан.

Також актуальним буде синій колір. Він асоціюється з потягом до пригод та незалежністю. Для зустрічі Нового року можна обрати брючний костюм, а поєднувати його із золотими, жовтими та перлинними прикрасами.

"Спокій і виваженість — блакитний. Дуже актуальне бажання для багатьох із нас — спокійний 2023 рік. Придивіться до небесних відтінків. Менш яскравий, ніж попередні кольори, блакитний підійде любителькам суконь із шовку та оксамиту", - підкреслив дизайнер.

Раніше ми писали про те, які чоботи будуть у тренді взимку 2023 року: дизайнер Андре Тан показав актуальні моделі

Як повідомляв Знай.ua, "Не вибачайтеся...": Андре Тан зізнався у гріхах із подружками, поки сім'я чекала вдома