Міс України 2016 Олександра Кучеренко, яка працює телеведучою та висвітлює спортивні програми, розхвилювалась через футболістів.

Дівчина вражає своєю непересічною зовнішністю, та зачаровує знаннями у спортивній сфері. Цього разу ведуча, за якою в мережі Інстаграм слідкує понад 135 тисяч осіб, вирішила розпитати у шанувальників, хто, на їхню думку отримає останню путівку на Чемпіонат світу з футболу.

Олександра Кучеренко. Фото: Instagram
Олександра Кучеренко. Фото: Instagram

То яка збірна отримає останню путівку до півфіналу в ЧС? - запитала Олександра у шанувальників.

Відомо, що у вівторок, 13 грудня, на ЧС-2022 у Катарі буде зіграно перший півфінал, у якому зіграють Аргентина та Хорватія.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Олександра Кучеренко. Фото: Instagram
Олександра Кучеренко. Фото: Instagram

Букмекери вважають, що збірна Аргентини виграє у півфіналі чемпіонату світу-2022. На перемогу "альбіселесте" в основний час пропонують поставити з коефіцієнтом 1,91. На те, що Хорватія переможе аргентинців за 90 хвилин можна поставити з показником 4,80. Котирування на нічийний результат становлять 3,35. Аналітики не вірять у високу результативність матчу Аргентина – Хорватія.

Олександра не раз висвітлює та вболіває за футболістів, не так давно вона провела репортаж з краю футбольного поля під першим снігом.

Нагадаємо, ми писали, що дружина Дмитра Комарова з "Світу навиворіт" Олександра Кучеренко здивувала українців образом.

Як повідомляв "Знай.ua" гаряча дружина Діми Комарова Саша Кучеренко показала, як "гріла" хлопчиків Суркіса.

Також "Знай.ua" інформував, зваблива дружина Комарова Саша Кучеренко боїться цих волохатих лапок.