Цієї п'ятниці, 16 числа, ми побачимо сьомий епізод романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольським у головній ролі.

Хлопець на своїй сторінці продовжує розповідати про себе, про свій успішний бізнес і ділиться думками щодо побачень з дівчатами в рамках романтичного проекту. Зараз Алекс повернувся того дня, коли він з однією з фавориток опинився на масажі. Йдеться про Катерину Лозовицьку.

Катерина Лозовицька, фото: Instagram
Катерина Лозовицька, фото: Instagram

"Погодьтеся, не всі побачення повинні бути екстремальними. Час на відпочинок і релакс теж потрібний", - пише Алекс Топольський у публікації.

У цей момент Алекс каже, що "змовив момент" і подивився на фігуру красуні. Вона зробила те саме. І потім над ними починають працювати дві масажистки, натираючи ноги, руки, спини і так далі.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

"Боже, яка Катя прекрасна. Вони симпатизують один одному. По-моєму, вони будуть прекрасною парою", "Як на мене Катерина на проекті гідніша. Сподобалася її манера поведінки на проекті", "Тільки вибрав ти не ту для релаксу (моя думка)", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Холостяк" Алекс Топольський знайшов рішення після зради: "Ми розходимося"

Як повідомляв "Знай.uа", Ганна Богдан із "Холостяка" спіймала хвилю хейту за напівоголені фото: "Підлога світу плаче, а підлога скаче"

Знай.uа писав, Віка Варлей розплакалася, а Саша Мудра поцілувала Топольського просто на церемонії: хто покинув "Холостяк" у 7 випуску