Зірка "Жіночого кварталу" Еліна Мбані показала сніжну фотосесію змусивши шанувальників хвилюватися за здоров'я красуні.

Еліна Мбані, екзотична красуня з "Жіночого кварталу", яка нещодавно випустила свої перші пісні, показала сніжну фотосесію з різдвяним віночком. Невеличке відео дівчина оприлюднила в Instagram.

Еліна Мбані. Фото: instagram.com/elinambanii/
Еліна Мбані. Фото: instagram.com/elinambanii/

Еліна позує в парку на засніженій стежині. Вона одягнена дуже дивно, як для сніжної пори року - у шубці білосніжних шортиках, і білих "навушниках". для контрасту, Еліна наділа червоні черевики. А в руках у неї різдвяний віночок.

Еліна Мбані. Фото: Instagram
Еліна Мбані. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Красуня крутить віночок, і крутиться сама, милується, любується, чим викликає захват у своїх шанувальників. дівчина підписала відео: "Ніжна казка". Вона дійсно ніби перебуває у чарівному королівстві, де нема ні війни ні відключень електрики.

Еліна Мбані. Фото: Instagram
Еліна Мбані. Фото: Instagram

У коментарях дівчині виказали шалену підтримку, адже вона виглядає дуже чарівно. Проте частина шанувальників від побаченого підмерзли. Адже на вулиці явно не плюсова температура.

"Божееее, шановна пам'ятай що цистіт нє спіт", "Наша україночка красотка", "Неймовірна", "ніжна, мов сніжинка", - написали шанувальники.

Еліна Мбані. Фото: Instagram
Еліна Мбані. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що зірки "Жіночого кварталу" Марта Адамчук та Еліна Мбані об'єднались у спробі зняти шедевр: "Це неймовірно".

Як повідомляв "Знай.ua" зірка "Жіночого кварталу" Еліна Мбані "вигуляла" топ з глибоким декольте: "Я дивилася в небо".

Також "Знай.ua" інформував, Еліна Мбані розповіла чи замовляли її, як дівчинку з "Кварталу": "Занадто вульгарно".