Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська проговорилася чоловікові про справжню кількість своїх колишніх та здивувала тим, якою він є. Цим вона поділилася з шанувальниками на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська досить відверта у спілкуванні з шанувальниками та регулярно показує різні моменти з особистого життя. Дуже часто вона піднімає настрій різними влучними жарти, зокрема про стосунки з чоловіком.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Так, цього разу Оля Цибульська розповіла, що у неї з чоловіком відбулася серйозна розмова. Він поцікавився, скільки у його зоряної дружини було чоловіків. Та вирішила трохи, мабуть, пожартувати і заявила, що всього було вісім, а він у неї третій.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

"Мій сьогодні каже, слухай ми з тобою так давно разом, скажи чесно, скільки в тебе чоловіків було. Я говорю, вісім. Він каже, я дев'ятий? Кажу, ні ти був третій. Щоб не розслаблявся", - сміючись, поділилася виконавиця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська допомогла дівчатам розібратися, що обрати - серце чи гаманець: "Купить тобі діаманти..."

Також наш портал інформував, Віктор Бронюк із групи "ТІК" показав, як українці роблять неможливе для ЗСУ і посміявся з "другої" армії: "Можуть тільки мріяти".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".