Відомий український ресторатор та телеведучий Даніель Салем показав, що військові будні і як веселиться під час виконання завдань. Відео він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даніель Салем із перших місяців повномасштабної війни у ​​лавах ЗСУ захищає Україну від російських загарбників. Він неодноразово був на бойових завданнях, під час яких отримував травми, але це не вплинуло на його бажання гнати окупантів копняками.

Даніель Салем. Фото: скрін youtube
Даніель Салем. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Даніель Салем вийшов на зв'язок із шанувальниками, поділившись на своїй сторінці роликом. Ведучий, а зараз воїн ЗСУ стоїть на човні, що причалив до берега, і підкликає до себе дрон, якого підкидало з боку в бік.

Даніель Салем. Фото: скрін instagram
Даніель Салем. Фото: скрін instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Наприкінці, коли літальний апарат все ж таки вдалося приземлити побратими Даніеля пожартували, провівши паралелі з Гаррі Поттером та грою в квідич, де треба було зловити маленький і дуже неслухняний крилатий м'ячик.

"І переміг Гріфіндор", - прокоментував воїн за кадром.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Даніель Салем витягнув у Гордона визнання про запої та попросив зателефонувати Ахметову та Коломойському: "Горілку пив".

Також наш портал інформував, Фагот із ТНМК нагадав українцям, які випробування проходять воїни ЗСУ на передовій: без світла, тепла та по коліна у воді.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що Віктор Павлик передав через "Укроборонпром" окупантам свій промовистий привіт: "Ні обіцянок, ні пробачень".