Юна донька відомої української співачки Олі Полякової 17-річна Маша, яка кілька днів тому намагалася визначити свій колір волосся, розповіла про "важке" життя українки у британській столиці.

Цього разу, як її називають у мережі "звичайний підліток", поділилася зі своїми і маминими шанувальниками дуже важливим спостереженням про те, як в Англії працюють аптеки.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Маші Поляковій у мережі Instagram.

Stories Маші Полякової, скріншот: Instagram
Stories Маші Полякової, скріншот: Instagram

"Знаєте, який є ще факт, якщо ви хочете сюди переїжджати. У них немає такої штуки, як лікувати хвороби. Працівники в аптеці не розуміють, що тобі потрібно. Мені потрібен був чай, щоб зняти озноб, як наш "терафлю". кажуть, що такого у них немає. Потім я попросила сироп від кашлю, вони сказали, що такого немає. Потім кажу, дайте мені хоча б вітамін C якийсь. Вони сказали, що не продають його. "Я трохи на них розлютилася. Знаєте, коли в аптеці немає базових речей - трохи бісить. Вона аптека на кілометрів п'ять.", - поділилася про реалії Маша.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Stories Маші Полякової, скріншот: Instagram
Stories Маші Полякової, скріншот: Instagram

Потім дівчина розповіла про свій досвід походу до продуктового магазину: "Заходжу поряд у продуктовий, беру те, що вже є. Потім підходжу, придивилася - ось цей чай, ось що мені потрібно... Якщо ви хочете переїжджати до Лондона, чи їхати сюди на тривалий час, то треба їхати з аптечкою. Ось я їхатиму на канікули додому, я зайду в нашу аптеку і візьму все те, те й те".

Нагадаємо, українці задивилися на ніжки Олі Полякової в "останньому" танці: "Можна постояти".

Раніше повідомлялося, Оля Полякова та Маша Єфросиніна розкричалися на всю кухню: "Вдарила гримера, накричала на оператора".

Також Оля Полякова показала, яке незвичайне хобі освоїла її донька в Лондоні: "А Маша вже...".